Catalog oferte Mr. Bricolage
Card Avantaj

Lemn

Nu trebuie sa fii tamplar ca sa lucrezi in sau cu lemnul. Ai nevoie doar de un pic de dibacie si de sfaturile din Fisele de Recomandare de mai jos.

Asamblarea cu lamele

Asamblarea cu lameleAsamblarea cu lamele se distinge prin uşurinţa în realizare, prin precizia mare de montare şi rezistenţa remarcabila. Această tehnică are nevoie totuşi are nevoie de un utilaj specific.

Descarcă ghidul

Asamblarea lemnului cu ajutorul cepurilor

Asamblarea lemnului cu ajutorul cepurilorDaca dorim să asamblăm fără elemente vizibile componente din lemn, tehnica aplicării cepurilor este cea mai simplă si cea care necesită cele mai puţine unelte.

Descarcă ghidul

Înlocuirea unui geam spart

Înlocuirea unui geam spartGeamgii care treceau pe străzi au dispărut, dar magazinele specializate pot să taie geamul la dimensiunile solicitate. Rămâne numai să le montaţi … şi nu este greu.

Descarcă ghidul

Realizarea de asamblări

Realizarea de asamblăriLucrările de tâmplărie şi de fabricare a mobilei de lux necesită asamblarea bucăţilor de lemn. O asamblare bună are două calităţi: soliditatea şi discreţia. Pentru realizarea unei mese joase sau pentru o bibliotecă, asamblările vor trebui să fie invizibile.

Descarcă ghidul