Catalog oferte Mr. Bricolage
Card Avantaj

Inveseleşte-ţi pereţii

Vopsele acrilice

Aceste vopsele acrilice, 0,5 L, pe bază de apă sunt special create pentru suprafeţele din lemn. Avantajele unor astfel de produse nu trebuie neglijate. În primul rând se aplică într-un singur strat pentru că au o foarte mare putere de acoperire, deci munceşti mai puţin, iar apoi sunt inodore, nu trebuie să pleci la plimbare după ce ai vopsit ceva pentru că nu va mirosi a diluant şi a alte substanţe volatile. Sunt ideale pentru camera copilului.

Vopsea lavabilă

Vopseaua lavabilă pentru baie şi bucătărie preîntâmpină apariţia fungilor, algelor, mucegaiului, este rezistentă la umiditate şi condens. Mai întâi îndepărtează eventualele urme de mucegai folosind o soluţie specială, apoi curăţă vopseaua veche. Pregăteşte suportul în mod obişnuit şi aplică vopseaua într-un singur strat. De ajuns pentru 30-35 mp.

Vopsea acrilică mată

Vopseaua acrilică mată este alegerea ideală pentru vopsirea tavanului. Este uşor de aplicat.

Special pentru nevoile tale

Vopseaua lavabilă Dulux Once la 2,5 L care într-un singur strat are un luciu mătăsos şi e rezistentă la spălare şi frecare.

Recomandările noastre

1. Alege nuanţa ideală pentru faţada casei. Bazele noastre se pot colora în una dintre cele peste 150 de culori.
2. Pentru protecţia suprafeţelor din lemn tratament impotriva insectelor, la 2,5l.

Doar pentru artişti graffiti?

De acum vei şti de unde îţi poţi cumpăra vopsea spray Montana, 400 ml, pentru că noi îţi punem la dispoziţie o gamă foarte mare de culori din care poţi alege nuanţele dorite. Acest tip de vopsea se poate folosi pe orice suprafaţă iar aplicarea se realizează cu sau fără şablon. Grosimea jetului de pulverizare se poate regla prin apropierea sau depărtarea tubului de suprafaţa de aplicare. Se foloseste ca un chit.

Vopsele cu efect decorativ

Folosind gama noastră de vopsele vei obţine efecte decorative în variante cromatice şi texturale nelimitate, simplu de realizat. Ele vor adăuga designului oricărui spaţiu dinamism şi culoare. Prin combinaţiile cromatice utilizate poţi aduce armonie şi lumină, personalizând spaţiul. Este momentul să îţi pui în valoare creativitatea!Aplică vopseaua Pailletee într-una dintre cele 4 nuanţe disponibile cu un trafalet până uniformizezi vopseaua apoi, cu o spatulă, striveşte picăturile de culoare. Aplică în holuri sau în zona scărilor. Poţi obţine un efect rustic cu Torchis pe care îl aplici direct cu mâna sau cu o gletieră, urmând linii drepte sau curbe. Vei obţine patina aplicând ulterior un strat de ceară.O tehnică originală, care va reda viaţa pereţilor, este aplicarea unui strat de Glacis cu o pensulă sau o mănuşă. După ce s-a uscat, îi poţi aplica şi un strat de culoare pentru umbre adiţionale.

Vopsea specială pentru pardoseală

Pe jos poţi opta pentru o vopsea specială suprafeţelor de trafic extrem (cum sunt cele din garaj) şi vopsea pentru terasă şi balcon, la 0.5 şi 2.5 L.

Speciale pentru realizarea efectelor decorative

Speciale pentru realizarea efectelor decorative aceste unelte sunt foarte utile dacă ai simţ artistic şi vrei să-ţi decorezi singur pereţii. Vopselele acrilice texturale, aplicate cu aceste cuţite din plastic 3D şi spatule vor primi tridimensionalitate. Dacă îţi place să desenezi, acest creion colorat de 17 mm poate fi folosit atât pe hârtie sau carton cât şi pe perete.