Catalog oferte Mr. Bricolage
Card Avantaj

Finisaje cu personalitate

Intense

Daca preferi culorile calde si intense viziteaza-ne pentru ca vei fi surprins de varietatea gamei pe care ti-o oferim. Vei gasi vopsele lavabile gata preparate precum si pigmenti pentru a obtine singur culoarea pe care o doresti. Culorile intense sunt foarte la moda asa ca nu ezita in a lua o astfel de decizie. Galbenul cald in combinatie cu un orange-caramiziu va da caldura unui apus de soare, locuintei tale.

Pigmenţi

Creeaza-ti singur culoarea peretilor cu pigmentii nostril intr-o gama larga de nuante. Adauga-i in vopseaua lavabila in dozajul optim pentru a obtine nuanta ideala ambientului tau.

Culori spectaculoase

Gama de vopsea decorativa Soft Acrylic, 120 ml, este ideala in cazul in care preferi culorile intense si luminoase. Acestea se pot aplica pe perete cu pensula sau cu ajutorul unor spatule care o transforma intr-o vopsea texturata in relief, tridimensionala. Efectul acesta de texturalitate creeaza umbre si lumini pe perete transformându-l intr-o pictura de efect. Acrilul din componenta acestor vopsele este pe baza de apa asa ca nu esti nevoit sa suporti mirosul neplacut de diluant atunci când trebuie sa cureti uneltele de lucru. Dupa o zi de uscare acesta metoda de finisare a peretelui devine foarte rezistenta iar daca in timp apar pete pe perete acestea se pot indeparta cu o laveta umeda.

Vopsea inestetică

Pentru indepartarea vopselei cojite si inestetice cel mai bine e sa folosesti un decapant V33 cu actiune puternica. Aplici decapantul cu o pensula pe suprafata vopselei iar peste aproximtiv 10 minute aceasta se va transforma intr-o substanta vâscoasa si gelatinoasa. Atunci e momentul in care cu ajutorul unui spaclu vei putea indeparta vopseaua intr-un mod foarte simplu. Daca dupa aceasta aplicare rezultatul nu e cel dorit repeta actiunea si suprafata va fi cu siguranta
pregatita pentru o noua vopsire. Folositi decapantul optim suprafetei vopsite: lemn, fier sau zidarie.

Pentru suprafeţe emailate

Kitul este special pentru renovarea salii de baie, reconditionarea cazilor deteriorate, a lavoarelor, gresiei si faiantei, precum si a aparatelor menajere. Se utilizeaza pentru reconditionarea suprafetelor emailate sau din materiale sintetice fara a fi necesara demontarea produsului. Practic si complet, kitul contine toate accesoriile necesare punerii in practica a operatiunii, si permite acoperirea unei suprafete de 4 mp.