Catalog oferte Mr. Bricolage
Card Avantaj

Construcţii

Pentru a realiza mici lucrari de constructii inauntrul sau in jurul casei nu este nevoie sa fii constructor sau sa apelezi la ajutor specializat. Poti si singur cu un pic de ajutor. In Fisele de Recomandare de mai jos gasesti sfaturi practice despre cum sa duci singur la bun sfarsit micile proiecte.

Izolarea uşilor şi ferestrelor

Izolarea uşilor şi ferestrelorUşile şi ferestrele casei sau apartamentului necesită lucrări de izolare termică şi fonică care se pot realiza la un preţ foarte mic în raport cu rezultatele obţinute. Poti acum sa tii zgomotul sau frigul la o parte urmand recomadarile din Fisa de mai jos.

Descarcă ghidul

Prepararea betonului

Prepararea betonuluiBetonul este unul din principalele materiale de construcţie. Dacă, pentru a realiza un planşeu, o fundaţie sau pereţi care au nevoie de cantităţi mari de beton, se apelează, în general la o staţie de beton care livrează betonul în malaxor având dozajul şi consistenţa adaptată lucrării care trebuie realizată, pentru lucrările mici, ca de exemplul fundaţia unui perete mic, scări mici de gradină, o terasă mică … puteţi prepara singuri, betonul, într-o betonieră proprie.

Descarcă ghidul

Realizarea tencuielii într-un singur strat

Realizarea tencuielii într-un singur stratStraturile subţiri de înveliş destinate izolării zidăriilor ca de exemplu tencuielile, stabilizează faţadele şi suprafeţele interioare dând un aspect decorativ. În orice caz, realizarea tencuielii implică o serie de operaţiuni în funcţie de starea suportului şi finisarea dorită. Descarcati Fisa de recomandare de mai jos si veti vedea cat de simplu poate fi.

Descarcă ghidul

Prepararea mortarului

Prepararea mortaruluiMortarul stă la baza tuturor lucrărilor de zidărie, fie că sunt de construcţie, fie de tencuire sau reparaţii. Mortarul este un amestec de nisip, apă şi liant (ciment sau var) care se întăreşte ca piatra. Când aveţi nevoie de cantităţi mari de mortar, se prepară în betonieră, ca şi betonul, pentru cantitaţi mici, se prepară cu lopata. Fisa de recomandare de mai jos va poate ajuta cu sfaturi care sa va simplifice realizarea lucrarilor de preparare a mortarului.

Descarcă ghidul