Catalog oferte Mr. Bricolage
Card Avantaj

Baie şi bucătărie

Aveti de realizat mici lucrari in baie sau bucatarie si nu stiti cu ce sa incepeti? Mai jos puteti gasi toate sfaturile necesare pentru ducerea la bun sfarsit cu succes a proiectului dumneavoastra.

Repararea unui sistem de tragere a apei

Repararea unui sistem de tragere a apeiSe pare ca sistemul de tragere a apei este una din principalele surse de pierdere de apa: fie apa curge in permanenta, ceea ce este agasant, dar mai ales costisitor, fie curge rezervorul , iar incaperea este incet-incet inundata, fara a uita sa mentionam zgomotul pe care il face , deranjandu-ne cand se trage apa noaptea. Consulta Fisa de Recomandare de mai jos si vei gasi toti pasii necesari pentru a-l repara si a scapa de problema.

Descarcă ghidul

Instalarea unui vas de WC

Instalarea unui vas de WCInstalarea unui vas de WC şi racordarea lui la o instalaţie de evacuare este destul de simplu de efectuat, cu condiţia să respectaţi etapele de montare. Această instalare poate fi facilitată prin cumpărarea unui “pachet”, adică a unui ansamblu ce cuprinde toate elementele necesare. Ai mai jos toate informatiile necesare pentru a te descurca si singur!

Descarcă ghidul

Instalarea unei reţele de evacuare a apei

Instalarea unei reţele de evacuare a apeiPentru a evacua apa folosită de un corp sanitar, se realizează o instalaţie din PVC legată la colectorul sistemului de canalizare, apometre sau la o instalaţie de salubrizare individuală (fosă septică). O astfel de instalaţie este foarte uşor de realizat. Respecta sfaturile din Fisa de Recomandare de mai jos si vei vedea cat de simplu este.

Descarcă ghidul