Catalog oferte Mr. Bricolage
Card Avantaj

Servicii

Asistenţă post-vânzare

Asistenta post vanzareAsiguram punerea in functiune a utilajelor cumparate din magazin, cum ar fi: masini de tuns iarba, drujbe, pulverizatoare de insecticide etc. Atelierul nostru realizeaza, dupa acceptarea devizului din partea dumneavoastra, repararea produselor de marca, care nu detin propria retea de concesionari/service-uri, dupa expirarea periodei de garantie. Avem in stoc o cantitate considerabila de piese de schimb. Adresati-va centrului nostru de service aflat la intrarea in magazin.

Bibliotecă

BibliotecaTe descurci si singur… cu un pic de ajutor!
Va punem la dispozitie materialele tiparite de specialitate din cadrul bibliotecii noastre pe care le puteti consulta in magazin sau cumpara si care va inlesnesc punerea in practica in mod eficient a proiectelor dumneavoastra de bricolaj.

Revizii şi reparaţii

Revizii si reparatiiNu asteptati sa fiti nevoiti sa faceti revizii sau reparatii necesare bunei functionari a uneltelor si utilajelor ci profitati de tarifele noastre din „extra sezon”.

Fişe de recomandare

Fise de recomandareTe descurci si singur…cu un pic de ajutor!
Mai mult de 50 de fise de recomadare gratuite va stau la dispozitie pentru a va ajuta la, instalarea, lipirea, montarea etc. produselor in casa dumneavoastra.

Ascuţire scule şi unelte

Ascutire unelte si sculeRealizam o ascutire de inalta calitate pentru lamele diferitelor scule, unelte si utilaje.

Maşină pentru creat nuanţe coloristice

Masina de mixatPutem realiza peste 1500 de nuante diferite pentru vopsele: pe baza de ulei, apa, inodore, de interior, de exterior, speciale pentru lemn etc. Profitati de sfaturile noastre pentru a armoniza diferite nuante.

Croitorie perdele

Croitorie perdeleVa propunem croitoria pentru perdele si draperii, alese din bogata noastra gama de materiale si tesaturi la metru.

Tăiere lemn

Taiere lemnRealizam taierea lemnului, in functie de dimensiunile dorite de dumneavoastra, pentru mai mult de 30 de tipuri si grosimi de panouri.

Confecţionare chei

Confectionare cheiAtelierul nostru de asistenta post-vanzare realizeaza dubluri de chei.

Ajutor la încărcarea materialelor

Ajutor la incarcarea materialelorAti cumparat produse grele, care ocupa mult loc si aveti dificultati in a le incarca in vehiculul dumneavoastra? Mergeti la receptia magazinului iar un consilier de vanzari va veni in ajutorul dumneavoastra!

Închiriere utilaje

Inchiriere utilajeDoriti sa folositi ocazional un utilaj special destinat: slefuirii parchetului, turnarii dalelor de beton, generarii de curent electric etc.? Inchiriem numeroase tipuri de utilaje pentru perioade determinate. Adresati-va serviciului de asistenta post-vanzare. Informatii suplimentare in magazin.

Livrare la domiciliu

Livrare la domiciliuAsiguram transportul materialelor de constructii cumparate din magazinul nostru.

Înrămare

InramareDaca sunteti in cautarea cadrului perfect pentru tabloul sau fotografia preferata, va putem da un sfat cu privire la alegerea tipului de rama realizandu-va si inramarea.

Deviz gratuit

Deviz gratuitVreti sa cumparati o bucatarie, sa va refaceti baia etc.? Adresati-va consilierilor de vanzari, va vor calcula un deviz gratuit. Conditiile efectuarii calculatiei de pret le puteti gasi in magazin.

Bancomat

BancomatPentru a va completa necesarul de Lei, va stau la dispozitie bancomatele aflate la intrarea in magazin.

Card Avantaj

Card Avantaj

CardAvantaj emis sub sigla MasterCard / Visa este un card de credit in lei cu utilizare națională și internațională, ce oferă următoarele avantaje:

  • până la 24 rate fără dobândă* în rețeaua de magazine partenere;
  • BONUS pentru FIECARE tranzacție efectuată prin card;
  • perioadă de grație de până la 45 de zile;
  • plăți Online;
  • zero lei taxa de emitere (inclusiv pentru cardurile suplimentare);
  • posibilitatea de a beneficia de o perioadă de creditare nelimitată;
  • cea mai mare rețea de magazine partenere: peste 9,500 de locații!

Pentru mai multe detalii despre Card Avantaj acceseaza www.cardavantaj.ro.